3 Ağustos 2012 Cuma

PET SMART-TRADERS POINT CREAMERY

  31/07/2012 Sali
  


sali gunu pet smart adli buyyuuk  kocaman sadece evcil hayvanlara ozel ,onlarin ihtiyaci olan herseyi bulabileceginiz bir alisveris magazasina gittik.ilk gittigimde cok sasirdim allahim burasi sadece onlar icin diye .tabi oncelik kopis ve kedisler icin ama her turlu evcil hayvanin ihtiyaci olan sey var.
ayni zamanda pet otel ,ayni zamanda kuafor.getirip tirasini banyosunu yaptirtabiliyorsunuz. veterinerde var .gittigimizdede tiras olan kopekler vardi .iste onlar
bunun yaninda kopisinize oyuncak ,kemik,tasma ,kafes kisacasi herseyi bulabiliyorsunuz.fiyatlar turkiyeye gore okadar komikki ne kadar kaziklandigimizi anliyor insan .belki yillar sonra talep arttikca boyle yerler turkiyeye de acilir fiyat duser bu sekilde.kopekler kediler kendi alisverisleri icin  sahipleri ile birlikte bu magazaya gelebiliyorlar,urunlerini kendileri seciyorlar:)






bu kocaman kemigi heralde 1 yilda felan tuketirler kolum kadardi.

tabiii bu guzell magazadan bu cesidin arasindan Theo  icinde biseyler alindi teyzosla gonderilecek bayilacak eminim.gerci biraz bana kus ama barisiriz belki bu sekilde. internetten gorusurken sesimi duyunca kafasini ceviriyor:(
arayi yumusatiriz belki.cok ozledim theo yu:(


Pet Smart tan sonra uncle Mike yanina Dennis i  goturduk cocuklarla tanissin diye tabi ikiside disi olunca Dennis in gozu dondu ozellikle Daphne ye asik oldu.Daphne de cok ugrasti Dennis le surekli kafasina pati atti.



  


sonrasinda oraya ait sut ,peynir,yogurt, bal, recel gibi urunlerin yapildigi ciftlige(traders point creamery) gittik .urunler cumartesi gunleri satisa sunuluyor actiklari farmers markette .

 bunun yaninda ust katta restorantida vardi yine ev yapimi urunler ,makarnalar ,dondurmalar yapiliyordu.peynirlerin saklandigi bir mahsen galiba eskitiliyordu peynirler,yine saraplar vardi.organik ti hersey. arka tarafta gunluk sutlerin alindigi inekleri gorebiliyorsunuz.bunlarin sutunden herseyi yapiyorlardi.




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder